vacatures en stages

vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.

Staat er geen vacature open waarnaar jij op zoek bent en wil je toch graag solliciteren? Bijvoorbeeld omdat je denkt dat jij van toegevoegde waarde bent voor de organisatie of omdat je heel graag bij de Rekenkamer Rotterdam wilt werken? Stuur ons je open sollicitatie via e-mail naar sollicitatie@rekenkamer.rotterdam.nl.

Blijf de website in de gaten houden en volg ons op twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.

 

algemene informatie over stage

algemene procedure

Bij de rekenkamer bestaat voor (universitaire) studenten regelmatig de mogelijkheid om als stagiair(e) te participeren in lopende of toekomstige onderzoeksprojecten.

werkzaamheden

Werkzaamheden omvatten het houden van interviews, dossierstudie en rapporteren ten behoeve van de publicatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een projectteam onder leiding van de projectleider.

stagebegeleiding en vergoeding

Stagiairs stellen kort na aanvang een projectplan op waarin de leerdoelen in overeenstemming worden gebracht met de uit te voeren activiteiten bij de rekenkamer. Het plan wordt met de projectleider en de directeur van de rekenkamer besproken. De stagiair voert het plan uit en wordt daarbij begeleid door de projectleider. Aan het eind van de stage wordt de uitvoering van het plan geƫvalueerd in een projectverslag en volgt een afsluitend gesprek met projectleider en directeur. De duur van de stage wordt in overleg bepaald.
Stagiairs komen in aanmerking voor een stagevergoeding.

disciplines

Gezien de aard van de werkzaamheden van de rekenkamer zijn stageplaatsen vooral interessant voor studenten in disciplines als bestuurskunde, economie (overheidsfinanciƫn), politicologie, bestuursrecht, accountancy en beleidswetenschappen.
Een stage bij de Rekenkamer Rotterdam is geschikt voor studenten die er graag een eigen mening op nahouden mits ze die kunnen onderbouwen en interesse hebben in overheid, politiek en samenleving.

Voor nadere informatie of eventuele aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat (010-2672242). E-mail: info@rekenkamer.rotterdam.nl.